Vraag nu een offerte aan!

[gravityform id=”1″ title=”false” description=”false” ajax=”true”]

Toelichting

  1. Product(en)
    Bij product(en) heeft u de mogelijkheid om aan te geven om wat voor producten de offerte aanvraag gaat. Aangezien Visitekaartjes, Briefpapier en Enveloppen de meest gebruikte producten zijn heeft u hier de mogelijkheid om deze aan te vinken. Natuurlijk kunnen wij u van ieder soort drukwerk voorzien, vandaar dat Overig ook een optie in. Wij verzoeken u bij het gebruik van Overig in (2) Specificaties toelichting te geven over de productsoort.
  2. Specificaties
    Bij specificaties heeft u de mogelijkheid om productspecificaties mee te sturen. Dit zijn specificaties welke u vaak van uw huidige leverancier in een offerte meegestuurd krijgt. Het gaat hier om veelgebruikte specificaties, zoals: Formaat, Uitvoering, Pagina aantal, Materiaal, Gewicht, Veredeling, Kleur, Aantal etc. Hoe meer specificaties u tot uw beschikking heeft, hoe beter we de offerte kunnen laten aansluiten op uw huidige drukwerk.
  3. Bestand(en)
    Bij bestand(en) heeft u de mogelijkheid om uw huidige bestanden te uploaden. Dit geeft ons de mogelijkheid om uw producten en bijbehorende specificaties te vergelijken met uw huidige document. Dit geeft extra informatie bij het opstellen van een passende offerte.